Ledige pladser i bh. , 3. , 4. , 6. og 8. klassetrin - skoleår 2019-2020

Assalam alaikum kære alle sammen

DIA Privatskole er i øjeblikket i fuld gang med at planlægge det kommende skoleår 2019/2020. I den forbindelse ønsker vi at melde ud , at skolen har ledige pladser i følgende klassetrin: børnehaveklassen, 3.klasse, 4.klasse, 6.klasse og 8 klasse.

Har du lyst til at dit barn skal gå på en af Danmarks ældste og bedste muslimske skoler, så har du chancen nu.

Indskrivningen skal ske snarest. Indmeldelsesblanket findes på skolens hjemmeside. Interesseret bedes udfylde blanketten og returnere den til skolens kontor hurtigst mulig.

Fristen for indskrivning af nye elever på DIA Privatskole til det kommende skoleår er fredag den 12/4-2019

DIA Privatskole har klaret sig igennem en turbulent periode, takket være Allahs hjælp samt  forældrenes, medarbejdernes og ledelsens viljestyrke og sammenhold. DIA Privatskole står som en hånd nu og ser fremad mod en dejlig fremtid, som vi sammen skaber for vores børn.

Skoleledelse

Indmeldelse til skoleår 2019-2020

Forældre, der ønsker elever optaget på DIA Privatskole til skoleåret 2019-2020, kan indmelde eleverne på VENTERLISTE. Forældre vil blive kontaktet i marts-april 2019 for test og samtale

Skoleledelse

• Katharina Tomkow den 20-03-2019
    Kære forældre, elever og lærere
    Mandag d. 25.marts til fredag d. 29.marts er der emenuge elever møder fra 8.00-12.45 alle dage .
    Vi håber at alle vil få stort udbytte af at arbejde med FN's verdens mål.
    MVh Ledelsen